Általános szerződési feltételek


Szeretettel üdvözöljük a utangyartott24.hu internetes áruház vásárlói között! Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen átolvasni:

  1. Általános tudnivalók, vásárlási feltételek
  2. A felelősség korlátozása
  3. Regisztráció
  4. Kiszállítás, áruátvétel, fizetés
  5. Szállítás (csomagdíj, megérkezés ideje, területi korlátok)
  6. A vásárlástól való elállás joga
  7. Garancia, szavatosság
  8. Adatvédelem

Üzemeltető:

Best Bidder Kft.
Székhely: 6728 Szeged, Fonógyári út 13.

Telefon: +36 20/346 0955
Fax: +36 1/6300973

E-mail: eladas@utangyartott24.hu
Adószám: 23597901-2-06
Cégjegyzékszám: Cg. 06-09-021223

Ügyfélszolgálatunk:
hétfőtől - péntekig: 09-17 óráig állunk telefonos ügyfélszolgálattal vevőink rendelkezésére.
Telefonszámunk:+36 20 346 0955

Egyéb időpontokban-e-mailben lehet felvenni velünk a kapcsolatot.

A webáruház felületén kialakított kapcsolat felületen keresztül is várjuk a megkereséseket.

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

utangyartott24.hu webáruházban a vásárlás interneten, vagy telefonon keresztül lehetséges. A Best Bidder Kft. fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékű megrendelés esetén a megrendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse! A utangyartott24.hu web- áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk által értékesített alkatrészek másodlagos viszont értékesítésen esnek keresztül.

Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Az Best Bidder Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA). A kiemelt akciós termékek estében fenntartjuk a jogot az akciós árak változtatására, ill. visszavonására. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az áruházban feltüntetett árlista nem feltétlenül jelent valós készletet. Amennyiben egy termék nincs raktáron, vagy beszerzése elhúzódna, ezt minden esetben jelezzük a megrendelő felé. A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor a futárnak, vagy előre,  fizetheti.

Rendelés lemondást csak írásban fogadunk el, az át nem vett le nem mondott rendelés miatt felmerült többletköltséget a vevőre terheljük.

2. FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Az utangyartott24.hu internetes üzletben való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az utangyartott24.hu internetes üzlet semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be: Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.

Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a utangyartott24.hu internetes üzlet akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél - függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

utangyartott24.hu internetes üzlet bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás az utangyartott24.hu internetes üzlet weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe. A utangyartott24.hu internetes üzlet szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát az utangyartott24.hu internetes üzletet, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és utangyartott24.hu internetes üzlet nem vonható felelősségre, ha így tesz. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a utangyartott24.hu internetes üzletben (a weblapon). Bármelyik vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, nem jogosult vásárolni a továbbiakban. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, az utangyartott24.hu internetes üzlet szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

3. REGISZTRÁCIÓ

Az utangyartott24.hu internetes üzlet tartalmának böngészéséhez (termék információk, cikkek), nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon, szabadon megteheti. Azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációs folyamat elvégzésére. Regisztrálva sokkal kényelmesebb lesz a vásárlás, mert nem kell az adataidat minden alkalommal újra megadni, valamint a regisztrációval próbáljuk kiszűrni a hamis rendeléseket. A vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. A hibásan kitöltött adatlapokat érvénytelennek tekintjük és az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésekért!

4. KISZÁLLÍTÁS, ÁRUÁTVÉTEL, FIZETÉS

utangyartott24.hu web-áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadja.

Kérjük olyan elérhetőséget (akár többet is) adjon meg (telefonszám, e-mail...), melyen munkatársunk napközben fel tudja venni a kapcsolatot Önnel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Best Bidder Kft. nem vállal felelősséget.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra és sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A kiszállítást megelőzően Best Bidder Kft. vagy az általa megbízott futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

Szállítási határidő, raktáron lévő termékeinkre, a rendelés telefonos visszaigazolásától, ill. PayPal, PayU fizetés esetén az egész ország területén minimum 24 órán belül, de maximum 48 órán belül teljesítjük. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, vagy az adott termékből nincs a megrendelt mennyiség raktáron, telefonon vagy e-mailben mindenképen értesítést küldünk a megrendelőnek.

5. GARANCIA, SZAVATOSSÁG

Az alkatrész garancia érvényesíthető - feltétele: Hivatalos márkaszerviz által történő beszerelés, amely számlával igazolandó! A megvásárolt alkatrészeket csak garanciális hiba miatt tudjuk kicserélni, vagy értékegyeztetéssel visszavásárolni! Garanciális ügyintézésre visszaküldött termékeket kizárólag blokkal vagy számlával együtt fogadunk, továbbá szükséges a vitatott probléma részletes leírására is!
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.
utangyartott24.hu internetes üzlet, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A Best Bidder Kft. által forgalmazott alkatrészek jótállására vonatkozó szabályzat és irányelvek. A Best Bidder Kft. által forgalmazott alkatrészre egy év garanciát vállal, amennyiben ettől a gyártó nem tér el. Továbbiakban 24, 36 hónap garanciát vállal azon termékekre, melyekre a gyártó biztosítja ezt az időtartamot. JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK A vásárlást eredeti számlával kell igazolni A beépítés szakszerű és erre jogosult műhelyben történt A beépítést számlával igazolt Garanciális jegyzőkönyv maradéktalan kitöltése. Az alkatrész beszereléséhez minden törvényben előírt feltétel adott Jótállási jegy érvényes (Amennyiben a termékhez tartozik) A beépítés a megfelelő gépkocsiba történt, Rendeltetésszerű használat során hibásodott meg az alkatrész, A beszereléstől számított jótállás nem járt le. Okozati Kár esetén a garancia feltételei: A Jótállási feltételekben leírtak mellett minden esetben szakértő felügyelete mellett szétszerelt/kiszerelt alkatrész esetében lehet okozati kárigényt bejelenteni. Amennyiben nem igényel a vélt garanciális alkatrészt kiszerelő szakszerviz szakértőt és nincs jelen a Best Bidder Kft. megbízottja akkor nem áll módunkban okozati kárt téríteni. Okozati kárigényhez igényelt szakértő költségét a szakszerviz köteles megtéríteni abban az esetben, ha a garanciális igényt szakszerűtlen vagy nem az előírásoknak megfelelő módon szerelték be. Továbbá bármilyen okból elutasított garancia esetén a szakértő költségét a szakszerviz köteles téríteni. A szakértő kirendeléséről a műhelynek kell gondoskodnia. Amennyiben nem áll rendelkezésre szakértő, a Best Bidder Kft. javasol szakértőt, de a szakértő költségeit a szerviznek kell megfizetnie, melyet pozitív elbírálás esetén megtérítünk. Jótállást kizáró okok: Versenyszerű használat Szakszerűtlen beszerelés Külső sérülés az alkatrészen Eredeti bizonylatok hiánya Jótállás formai követelményei: Eredeti számlával igazolt vásárlás Eredeti számlával igazolt beszerelés vagy beszerelési nyilatkozat Mérési eredmények (Fék, Lengéscsillapító stb…) Garanciális jegyzőkönyv webshopon kitöltve, alkatrészhez mellékelve Webshopon regisztrált garanciális igény Best Bidder Kft. Garanciális elbírálás folyamata: 1. Webshop garancia regisztrálása 2. Garanciális jegyzőkönyv kitöltése webshopon, jegyzőkönyv nyomtatása. Pecséttel aláírással ellátva az alkatrésszel együtt visszaküldése. 3. Továbbértékesítésről számla csatolása 4. Beszerelési számla csatolása, vagy műhely nyilatkozat 5. Szükséges mérési eredmények csatolása a. Mérési eredmények: i. Lengéscsillapító ii. Féktárcsa, fékbetét 6. Az alkatrésszel együtt a szükséges mellékletek visszaküldése 7. Hiánytalanul beérkezett garanciális igény rögzítése 8. Az garanciális igény elbírálása 9. Ügyfél értesítése a garanciális bírálat eredményéről A garanciális igény elbírálása: 1. A garanciális elbírálásra kijelölt kolléga akár a helyszínen elbírálja a garancia jogosságát. Amennyiben erre nincs lehetősége, vagy a feltételek nem adottak továbbküldi a Központi raktárba. Ennek a bírálatnak terméktől függően minimum 5 munkanap az elbírálási ideje. Gyártó által bevizsgált garanciális igény esetén ez az idő hosszabb lehet. Az időtartamot az alkatrész márkája és jellege határozza meg. Garantált 24h-s elbírálás csak azokra a termékekre vonatkozik melyeknél helyszínen megtörténik a garanciális bírálat. A garanciális igény elbírálás eredménye: 1. A garanciális igény jogos. a. Cserealkatrész biztosítása ugyanattól a gyártótól b. Az alkatrész ellenértékének kifizetése 2. A garanciális igény elutasítása. a. Az alkatrész visszaküldése a vásárlónak Elutasítás indoklása, jegyzőkönyv csatolása 3. Az elutasított garanciális igény vitatása vásárló részéről. a. Az elutasított garanciális igény vitatására akkor van lehetőség, ha a garanciális igény nem formai okokból lett elutasítva. b. A gyártó vagy a külső független szakértő által elutasított garancia felülvizsgálatára nincs lehetőség. c. Fogyasztóvédelmi Főfelügyelethez fordulhat amennyiben kéri a garanciális bírálat felülvizsgálatát. Ebben az esetben külön jelöléssel kell ellátni az alkatrészt melyet a forgalmazó és a vásárló is tudomásul vesz. Garanciális alkatrész átvételére jogosult minden dolgozó garanciális ügyintézésre jogos személy. A garanciális ügyintéző ellenőrzi az adott alkatrészhez tartozó garanciális bevizsgáláshoz szükséges formai követelményeket. A hibásnak vélt alkatrész jótállási elbírálásának menete 1. Bejelentési kötelezettség A vásárló a minőségi kifogását köteles a vásárlás helyén bejelenteni. A bejelentést írásba kell foglalni, webshopon kell kitölteni a jegyzőkönyvet, melyet nyomtatva aláírva kell mellékelni az alkatrészhez. Beszerelési számla csatolása szükséges. Ha nem áll rendelkezésre akkor a beszerelési nyilatkozatot kell mellékelni. 2. A sérült gépjármű megbontása Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a beszerelt minőségi kifogás alá vont alkatrészt, a gépjármű esetleges egyéb sérülését, annak megbontása nélküli állapotában ellenőrizzük, vagy harmadik fél megbízásával (független szakértő) ellenőriztessük. Minden más esetben jogosultnak a jótállási jogról történő visszavonhatatlan lemondásának (jogvesztésének) tekinti kötelezett a sérült jármű olyan megbontását, amikor képviselője nincs jelen. 3. A vizsgálatra, visszavételre, képviseletre jogosultak köre: - Telephelyi dolgozók 4. A vizsgálathoz szükséges - vásárlási számla, - beszerelési igazolás, - alkatrész 5. Minőségi kifogás bejelentési jegyzőkönyv kitöltése (webshop) 6. A hibásnak vélt alkatrész vizsgálata - jegyzőkönyv áttanulmányozása. - az alkatrész eredetének megvizsgálása, - a szerelés körülményeinek (dokumentációk, nyilatkozatok, szakvélemények) tanulmányozása - az alkatrész megfelelő gépjárműbe lett beépítve 5. Elbírálás, válasz a. a kifogás elutasítása e-mailben, megjelölve az elutasítás indokát. b. a kifogás vitatása, Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség vizsgálata c. A kifogás elfogadása a jótállási kötelezettség terhére, a kártérítés mértékének meghatározása. 6. Jótállási kötelezettség terhére történő csere folyamata elfogadott reklamáció esetén a. kicseréljük az alkatrészt egy hibátlanra b. visszaadjuk az alkatrész eredeti vételárát jóváíró számla kiállításával egy időben. Egyes termékek bevizsgálása a gyártó által előírt feltételeknek megfelelően a gyártó által kijelölt szakértővel vagy a gyárban történik. Ezen vizsgálatokról minden esetben emailben a webshopon keresztül értesítjük ügyfeleinket. Minden esetben tájékoztatást kap az ügyfél amennyiben az alkatrész garanciális elbírálása nem lehetséges a Best Bidder Kft.-nél. 7. Jótállási kötelezettség alá eső minőségi kifogás elutasítását meghatározó okok: - a jótállási idő túlhaladt, - az alkatrész nem azonosítható, - az alkatrészt be- és/vagy kiszerelésekor megsértették, - az alkatrészt megbontották, - nem a megfelelő gépkocsiba építették be, - Az alkatrész természetes elhasználódása esetén 8. Téves vásárlás esetén, amikor a kiválasztott alkatrészt hibás meghatározás, vagy mérethiba miatt nem lehet beépíteni, az alábbi esetekben nem tudjuk visszacserélni. - az alkatrész nem azonosítható, - az alkatrészt be- és/vagy kiszerelésekor megsértették, - átadáskori állapotát megváltoztatták (befestették) Karosszéria alkatrészek esetén javasoljuk a fényezés előtti méretpróbát! Elutasított garanciális igény esetén minden felmerülő költség, mely az elbírálás során 

 

6. ADATVÉDELEM

Az webáruház használata során a Best Bidder Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Best Bidder Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, Magyar Posta a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Best Bidder Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Best Bidder Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Best Bidder Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az eladás@utangyartott24.hu e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Best Bidder Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Hogyan vásárolhat boltunkban? Olvassa el rövid tájékoztatónkat!

Első vásárlása befejezése előtt kell kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Best Bidder Kft. nyilvántartásba vegye, és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Ezzel tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.
Aktuális rendelését mindig arra a címre küldjük, amit a rendelés véglegesítése előtt megadott. Ha elfelejtette jelszavát, forduljon munkatársunkhoz a eladas@utangyartott24.hu  e-mailcímen.

Kijelentkezés, amire akkor van szükség, ha Ön olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kijelentkezéssel megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében alkatrészeket rendeljen nálunk.

Kosár

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, vagy előrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a alkatrészek alatt levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.
Az oldal tetején levő Kosár feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott alkatrészeket vagy törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a alkatrészekből. Az alkatrészek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a alkatrész mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd a Kosár frissítése nevű fülre kattint.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Megrendelés ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Nem rendelhető státussal találkozik, vagy nincs a terméknek ára abban az esetben nem tudja azt a kosarába helyezni, kérjük hívjon bennünket.

Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
2. Amennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza a „vásárlás folytatása" gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az „törlés" gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően válassza a „kosár frissítése" gombot.
3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
4. Megrendelés
5. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni.
6. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a termék színét vagy méretét illetően)
7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.
8. A beérkezett megrendelését telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Elállási jog


Megrendelése kapcsán a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről rögzítetteknek megfelelően élhet a 'Vásárló' elállási jogával.
Probléma esetén kérjük, keresse meg Ügyfélszolgálatunkat személyesen, telefonon vagy az 
eladas@utangyartott24.hu E-mail címen.

  • A 'Vásárló' a szerződéstől nyolc munkanapon belül elállhat.
  • Az 'Értékesítő' köteles a 'Vásárló' által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

1. 'Vásárló' jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni felhasználói felületén illetve az 
eladas@utangyartott24.hu E-mail címen. Ebben az esetben a 'Vásárló'-t semmilyen költségviselés nem terheli.
2. A 'Vásárló' viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
3. Az 'Értékesítő' kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a 'Vásárló'-t terhelik.
4. Az 'Értékesítő' követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

Szállítási és Fizetési feltételek

Raktáron lévő alkatrészekre 3-5 munkanapos szállítást vállalunk, amennyiben rendelésüket munkanapokon 16 óráig leadják.
Amennyiben a 3-5 munkanapos határidővel rendelhető alkatrészekből a megrendelni kívánt mennyiség több, mint a rendelkezésre álló raktárkészlet, akkor a vállalt szállítási határidő módosul.

Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron abban az esetben a szállítási idő 7-9 munkanap.
BMW motorkerékpár alkatrészek esetében a beszerzési idő akár 10-12 munkanapra is módosulhat az Importőr raktárkészletétől függően.

Az oldalainkon leadott rendelések fizethetők az interneten keresztül bankkártyával, vagy utánvétes kézbesítés esetén készpénzzel az áru átvételekor.

A 40 kilogrammot meghaladó termék szállításával kapcsolatban kérem, keressen bennünket az elérhetőségeinken, egyeztetés miatt.

DPD

1100 HUF

Utánvétes postaköltség belföldre:

 

20000ft-ig 500ft
50000ft-ig 550ft
100000ft-ig 650ft
200000ft-ig 880ft

Fizetési módok:


1. Postai utánvét belföldre (A postai utánvéttel megrendelt termékek árát és a postaköltséget minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a posta munkatársának kifizetnie)
 

2. Előreutalás (díjmentes)

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

-          Kérem, jelezze a hibás alkatrészeket 8 napon belül.

-          Nem térítjük vissza a rosszul megrendelt termékek árát, amik beszerelésre kerültek.

-          Ha valamit vissza akar küldeni, akkor azt az alkatrész eredeti csomagolásában tegye. Az alkatrészek csomagolásának eredeti állapotban kell lennie, ne legyen összeragasztva, összetépve és ne legyen olajos vagy szennyezett.

-          Ha az alkatrészek nem eredeti, vagy sérült csomagolásban érkeznek vissza hozzánk, akkor a termékek árát nem tudjuk visszatéríteni.

-          Visszaküldött termékeket nem veszünk át, ha utánvéttel történik a visszaküldés.

-          Csak standard csomag, vagy levél formájában érkezett csomagokat vesszük át.

-          Rosszul megrendelt termékek visszaküldési díját nem térítjük meg.

-          Visszaküldés esetén a számlát, vagy másolatát kérjük a csomagban elhelyezni.

-          Betétdíjas termékeket csak eredeti csomagolásban, megtisztítva, olajfolyás mentesen, csak normál használatból származó kopott, elhasználódott alkatrészeket veszünk és térítünk vissza. Törött, görbült, korrodált, hiányos alkatrész visszaküldése esetén a betétdíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

-          Az esetleges visszatérítéseket 8 munkanapon belül teljesítjük banki átutalás útján.

-          Garanciát eredeti BMW alkatrészekre csak hivatalos BMW szervizben beszerelt alkatrészekre vállalunk.

-          Az eredeti BMW alkatrészeket nem tudjuk visszavenni, mivel a BMW nem veszi vissza a partnereitől alkatrészeket kivétel, ha a termék hibás. A vevő által hibásan megrendelt eredeti BMW alkatrészek vételárának 50%-át fizetjük vissza, amennyiben gyakran fogyó alkatrész.

Tárhely szolgáltató

Drávanet Zrt

www.dravanet.hu
info@dravanet.hu

Az ár változás jogát fenntartjuk.